Magento webshop laten maken in Den Haag

Magento webshop laten maken in Den Haag? Magento is een krachtige, all-round e-commerce oplossing voor webshops in elke branche. Als marktleider in Adobe Cloud-oplossingen realiseren, verbeteren en onderhouden wij Magento 1 en Magento 2 Webshops.

Jouw Magento webshop in Den Haag

Je wilt een Magento webshop laten maken in Den Haag: dan zijn er veel verschillende Magento Partners om uit te kiezen. Waarom 3WebApps? Wij geloven in een persoonlijke aanpak, werken adequaat volgens de Scrum-methode en bieden flexibele contracten. Onze developers hebben jarenlange ervaring en samen hebben we inmiddels al meer dan honderd webshops mogen bouwen. Met 3WebApps heb je garantie op een snelle, veilige en hoogconverterende webshop. Onze designs zijn altijd responsive voor een geoptimaliseerde weergave op mobiel en tablet. Zo biedt je je klanten de beste User Experience. En dankzij onze laatste security patches weet je zeker dat je shop altijd veilig is, óók na de bouwfase.

Onze aanpak

Kennismaking

Met onze webshopervaring en jouw zakelijk inzicht maken we een inschatting van de kosten en baten van jouw webshop. Je krijgt een vast contactpersoon die je begeleidt bij het hele bouw- en onderhoudsproces.

UX design

Het ontwerpen van een webshop doen we altijd mobile first: éérst designs voor de mobiele en tabletweergave, daarna voor desktop. Onze designer maakt concepten en bespreekt deze met jou.

Bouwfase

Onze Magento-experts gaan aan de slag om een snelle, veilige en hoogconverterende webshop in elkaar te zetten. Je kan alle to do's bijhouden in ons Ticket Management Systeem (Jira). Per ticket wordt een tijdsinschatting gegeven waar jij mee akkoord kan gaan. Bouwen doen we in een stagingomgeving. Dit geeft ons de ruimte om na de testronde wijzigingen te maken. 

Staging testfase

Ons testteam gaat aan de slag om de functionaliteit van jouw nieuwe webshop te testen. Zijn er nog aandachtspunten? Dan hebben we nu de mogelijkheid om hiernaar te kijken en oplossingen aan te dragen. 

Livegang & beheerfase

Als alles goed werkt op staging gaat jouw webshop live. Na de livegang blijven wij je op basis van een heldere Service Level Agreement (SLA) steunen met onze supersupport. Vanaf nu beheer je zelf je webshop, maar je kan altijd bij ons terecht voor extra hulp.

Kracht van Magento 2

Een Magento webshop laten maken in Den Haag heeft veel voordelen!

Magento Webshop laten maken in Den Haag

Voordelen Magento 2

Duizenden templates

Wereldwijde support

Enorm aanbod extensies

Snel

Gebruiksvriendelijke frontend

Ideaal voor B2B

Eenvoudige backend

Krachtig en schaalbaar

Meer weten over een Magento webshop laten maken?

Niet gevonden wat je zocht?

Nieuwe Magento 2 webshop laten maken
Kids Department, een van onze Magento 2 cases