Tijdelijke Magento-developer nodig projecten op te pakken?

Inhoudsopgave

Typisch geval van een luxeprobleem: een grote klant belt voor een opdracht en nét gaat je laatste Magento developer op vakantie… Niet gek, en je wist dat het kon gebeuren, maar onhandig is het wel. Nu kun je die Magento 1 of Magento 2 opdracht niet aanpakken. Misschien kan een tijdelijke Magento-developer jouw problemen oplossen!

Zo hebben we tijdens de zomervakanties al een aantal bedrijven uit de brand geholpen door een helpende hand te bieden: een tijdelijke Magento-developer die niet op vakantie ging en het werk kon overnemen. Iedereen gelukkig: jij blij, klant blij en project gered.

Ziet je dit probleem aankomen of zelfs al gebeuren? Wij staan voor je klaar!

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Heb je een vraag of opmerking? We zijn benieuwd!

Bel ons op 085 0123400

📅 Training e-commerce manager Magento 2

Een e-commerceplatform juist toepassen kan het verschil maken tussen een fijne tool en een overingewikkeld systeem. Sander de Graaf leert je hoe je Magento 2 goed bedient en waar je onderweg tegenaan loopt.

📰 Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws over Magento 2.

💡 Leer 3WebApps kennen

3WebApps bouwt, onderhoudt en optimaliseert Magento 2 webshops. Onze webshops zijn snel, krachtig en veilig, en worden gebouwd door e-commerce professionals met jarenlange ervaring.

🚀 Performance audit vanaf 249.-

Met een Magento performance audit laat je je webshop helemaal doorgronden en ontvang je een gedetailleerd rapport met inzicht in en aanbevelingen voor de technische staat van je shop. 

Recente posts

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang het allerlaatste nieuws over Magento 2 en handige tips.

Nieuwsbrief Magento 2