Zomerbedrijfsuitje 2023

Inhoudsopgave

Donderdag 22 juni was het weer zover: een van onze bedrijfsuitjes waarbij we brainstormsessies combineren met een leuke activiteit. Deze keer gingen we naar het Scheveningse strand, waar we bij beachclub Aloha een eigen serre tot onze beschikking hadden. 

Tijdens de brainstormsessies kwamen verschillende 3WebAppers aan het woord. Het doel: elkaar inspireren, aanzetten tot denken en met frisse ideeën komen. Het was een druk programma, maar met het heerlijke taartarrangement en de drankjes tussendoor was het prima vertoeven. 

Om de koppies erbij te houden, deden we tussendoor ook een paar challenges. Ga met je team in een rij op chronologische volgorde van verjaardagen staan, bijvoorbeeld. Lijkt simpel, maar er mag niet worden gepraat. Dan moet je toch opeens je collega’s goed kennen! 😉

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Heb je een vraag of opmerking? We zijn benieuwd!

Bel ons op 085 0123400

📅 Training e-commerce manager Magento 2

Een e-commerceplatform juist toepassen kan het verschil maken tussen een fijne tool en een overingewikkeld systeem. Sander de Graaf leert je hoe je Magento 2 goed bedient en waar je onderweg tegenaan loopt.

📰 Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws over Magento 2.

💡 Leer 3WebApps kennen

3WebApps bouwt, onderhoudt en optimaliseert Magento 2 webshops. Onze webshops zijn snel, krachtig en veilig, en worden gebouwd door e-commerce professionals met jarenlange ervaring.

Recente posts

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang het allerlaatste nieuws over Magento 2 en handige tips.

Nieuwsbrief Magento 2