Magento extensies

Magento extensies zijn uitbreidingen (koppelingen) binnen Magento. Deze extensies zorgen voor extra functionaliteit en maken het mogelijk volledig de baas te zijn over uiterlijk en inhoud. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je team een notificatie krijgt wanneer een product niet meer op voorraad is of dat je klanten makkelijk een recensie kunnen achterlaten. Onze experts hebben jarenlange ervaring en zijn in staat Magento Marketplace te filteren, om zo tot een persoonlijk advies te komen. Door Magento te koppelen met een accounting-, PIM- of ERP-systeem kan je:

Op maat gemaakte oplossingen

Wij ontwikkelen onze eigen Magento Koppelingen om jouw bedrijfsvoering te optimaliseren. Denk hierbij aan koppelingen voor ERP-systemen, PIM-systemen en financieel beheer. Staat de partij waarvoor je een Magento Koppeling zoekt niet tussen de cases hieronder? Neem dan contact met ons op! We ontwikkelen graag een custom oplossing voor je.

Enterprise Resource Planning (ERP)

Voorraad- en productbeheer

Een ERP-systeem voert voorraad- en productveranderingen door via hetzelfde dataplatform. Zo voeren werknemers hun taken efficiënter uit.

Product information Management (PIM)

Productgegevensbeheer

Een PIM-systeem beheert productdata op één plek. Dankzij een PIM-systeem kan in een ERP-systeem productinformatie worden ingeladen.

Financieel beheer en boekhouding

Accounting en betalingsbeheer

Synchroniseer de accounting van je webshop eenvoudig met Magento. Als partner van xCore en WebwinkelFacturen.nl hebben we de beste oplossingen.

Waarom Magento extensies?

Magento is een zeer uitgebreide e-commercesoftware. Toch heb je voor bepaalde zaken een externe applicatie nodig. Bijvoorbeeld voor je boekhouding, productbeheer of klantgegevensbeheer. Het is onhandig om steeds te moeten schakelen tussen je Magento Dashboard en een andere extensie. Daarom doe je er slim aan om een koppeling tussen beide te laten installeren. Zo optimaliseer je je bedrijfsvoering en houd je meer tijd over voor je klanten.

Magento Koppelingen

Meer weten over Magento extensies?

Jako Sportkleding, een van onze Magento 2 cases

Niet gevonden wat je zocht?