Magento Extensies

Extensies zijn uitbreidingen binnen Magento. We noemen deze ook wel ‘koppelingen’. Deze uitbreidingen zorgen voor extra functionaliteit en maken het mogelijk volledig de baas te zijn over uiterlijk en inhoud. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je team een notificatie krijgt wanneer een product niet meer op voorraad is of dat je klanten makkelijk een recensie kunnen achterlaten. Onze experts hebben jarenlange ervaring en zijn in staat Magento Marketplace te filteren, om zo tot een persoonlijk advies te komen.

Magento Extensies laten maken

Wij willen onze klanten zo persoonlijk mogelijk behandelen en op maat gemaakt advies bieden: daarom zitten wij geregeld zelf achter de tekentafel. Zo maakten we een functie voor het instellen van een kredietmaximum voor B2B-klanten, inclusief prepaid betaalmogelijkheid en het instellen van automatische betaling met SEPA-machtigingen. Daarnaast implementeerden we een zoekfunctie voor Magento-webshops op basis van spraakherkenning (VoiceCommerce) én integreerden we ERP-systemen en diverse boekhoudpakketten.

Onze aanpak

Kennismaking

Met onze webshopervaring en jouw zakelijk inzicht maken we inschatting van het soort extensie dat bij jouw bedrijf past.

Ontwerpfase

Samen met onze developers komen we tot een ontwerp voor een nieuwe Magento Extensie. Hierin worden alle behoeften van jouw bedrijf vertaald naar efficiënte oplossingen.

Bouwfase

Onze developers gaan aan de slag en bouwen een eerste versie van de nieuwe Magento Extensie. Je krijgt toegang tot ons Ticket Management Systeem (Jira). Per ticket wordt een tijdsinschatting gegeven waar jij mee akkoord kan gaan.

Testfase

Nu het raamwerk van de extensie staat, is het tijd om deze te testen. Zijn er nog dingen die kunnen worden bijgeschaafd?

Beheerfase

Na de livegang van de extensie blijven we je ondersteunen met onze supersupport. We blijven regelmatig testen en kunnen de extensie waar nodig altijd nog aanpassen.

Meer weten over Magento Extensies?

    Niet gevonden wat je zocht?