Je hebt je succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Magento extensies

Magento extensies om jouw webshop op maat te maken. Met 3WebApps heb je garantie op een snelle, veilige, toekomstvaste en hoogconverterende webshop!

Wat zijn Magento extensies?

Extensies zijn uitbreidingen binnen Magento. Deze uitbreidingen zorgen voor extra functionaliteit en maken het mogelijk volledig de baas te zijn over uiterlijk en inhoud. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je team een notificatie krijgt wanneer een product niet meer op voorraad is of dat je klanten makkelijk een recensie kunnen achterlaten.

Onze experts hebben jarenlange ervaring en zijn in staat Magento Marketplace te filteren, om zo tot een persoonlijk advies te komen.

Zelfgebouwde extensies

Wij bouwen ook zelf Magento extensies! Wij willen onze klanten zo persoonlijk mogelijk behandelen en op maat gemaakt advies bieden: daarom zitten wij geregeld zelf achter de tekentafel. Zo maakten we een functie voor het instellen van een kredietmaximum voor B2B-klanten, inclusief prepaid betaalmogelijkheid en het instellen van automatische betaling met SEPA-machtigingen. Daarnaast implementeerden we een zoekfunctie voor Magento-webshops op basis van spraakherkenning (VoiceCommerce) én integreerden we ERP-systemen en diverse boekhoudpakketten. Onze extensies zijn zelfs te vinden in de Magento Marketplace.

Een op maat gemaakte Magento webshop met extensies heeft een streepje voor. Ten eerste dragen extra functies bij aan een fijner gebruik voor jou als ondernemer, ten tweede zal een goed werkende webshop zorgen voor tevreden klanten en een hogere Net Promoter Score. Dit houdt in dat je klanten makkelijk hun weg kunnen vinden in de webshop en tevreden zijn met jouw service. Tevreden klanten helpen je aan meer conversies en leveren een bijdrage aan de groei van je bedrijf. Zonder zorgen de toekomst in: daar werken we voor.

Voordelen Magento extensies

Waarom 3WebApps?

Wij bouwden al meer dan 100 Magento-webshops. Dit is beloond: sinds oktober 2020 zijn we Magento Partner (Adobe Solutions Partner Bronze). Wij zijn daardoor als eerste op de hoogte van nieuwe Magento-updates. Dit partnerschap geeft ons bovendien toegang tot Magento’s supportdesk, waardoor wij nét dat extra stukje service kunnen bieden aan onze klanten.

Is je bedrijf toe aan een next level-webshop, die het gewoon dóet? Wij bouwen, onderhouden en verbeteren Magento-webshops die erbovenuit springen! Wat je mag verwachten:

Onze cijfers

Samen met onze Magento-experts realiseren en onderhouden we al jarenlang Magento-webshops en Magento-extensies. In harde cijfers hebben wij (gebouwd):

0
Magento-experts
0
Magento webshops
0
Magento-extensies