Magento Extensies

Magento extensies voor professioneel gebruik zowel Magento Enterprise als Magento Community

Wat zijn Magento extensies?

Magento extensies zijn uitbreidingen binnen Magento. Deze uitbreidingen zorgen voor extra functionaliteit. Een Magento extensie is dus niets meer dan een uitbreiding op de Magento software.

Wij installeren bestaande extensies van derden graag voor u. Echter maken wij ook zelf extensies om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Met onze kennis en ervaring zijn wij in staat om u te kunnen helpen om uw Magento webshops nog beter te laten werken. NIETS IS ONS TE GEK.

Magento extensies
Magento extensie

Eigen Magento extensies

Wij bouwen ook zelf extensies!

In het verleden hebben we al verschillende extensies voor Magento gebouwd. Voorbeelden van deze extensies voor Magento2 zijn: Een extensie voor het instellen van kredietmaximum voor B2B klanten (met prepaidmogelijkheid en het instellen van automatische betaling met SEPA machtigingen), een zoekfunctie voor Magento shops op basis van spraakherkenning (VoiceCommerce), integraties met diverse ERP systemen, integratie met diverse boekhoudpakketten en nog tientallen andere extensies. Binnenkort zijn onze extensies zelfs te vinden in de Magento Marketplace!

 

Voordelen van Magento extensies

Een shop met op maat gemaakte extensies heeft natuurlijk enkele voordelen. Ten eerste zullen op maat gemaakte uitbreidingen bijdragen aan een beter gebruik voor u als ondernemer. Met de nieuwe Magento extensies wordt uw leven een klein beetje makkelijker en uw klanten blijer.

Dit komt doordat sommige vervelende problemen, eenvoudig verholpen kunnen worden. Als gevolg daarvan zullen uw bedrijfsprocessen beter functioneren.

Ook zal een goed werkende webshop eerder zorgen voor tevreden klanten met een hoge NPS (net promotor score). Dit houdt in dat uw klanten makkelijk hun weg kunnen vinden in uw webshop en tevreden zijn met uw service. Tevreden klanten helpen u aan hogere conversie en leveren een bijdrage aan uw groei zonder zorgen in de toekomst. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Groei door Magento extensies!