Magento Extensies

Magento-extensies om jouw webshop op maat te maken!

Wat zijn Magento-extensies?

Extensies zijn uitbreidingen binnen Magento. Deze uitbreidingen zorgen voor extra functionaliteit en maken het mogelijk volledig de baas te zijn over uiterlijk en inhoud. Zo kunnen we ervoor zorgen dat uw team een notificatie krijgt wanneer een product niet meer op voorraad is. Of het uw klanten makkelijk een aantrekkelijk maken een recensie achter te laten. Met onze kennis en jarenlange ervaring zijn wij in staat de honderden extensies te filteren en hieruit een persoonlijk advies te vormen. Zo laten we uw webshop nog beter werken.  

Eigen extensies

Wij bouwen ook zelf extensies! Wij willen onze klanten zo persoonlijk mogelijk behandelen en op maat gemaakt advies bieden: daarom zitten wij geregeld zelf achter de tekentafel om extensies in elkaar te zetten. Zo maakten we een extensie voor het instellen van een kredietmaximum voor B2B-klanten, inclusief prepaid betaalmogelijkheid en het instellen van automatische betaling met SEPA-machtigingen; implementeerden we een zoekfunctie voor Magento-webshops op basis van spraakherkenning (VoiceCommerce) en integreerden we ERP-systemen en diverse boekhoudpakketten. Onze Magento-extensies zijn binnenkort zelfs te vinden in de Magento Marketplace.  

Voordelen van Magento-extensies

Een webshop met (op maat gemaakte) extensies heeft een streepje voor: ten eerste zullen extensies bijdragen aan een fijner gebruik voor u als ondernemer, ten tweede zal een goed werkende webshop zorgen voor tevreden klanten en een hogere Net Promoter Score. Dit houdt in dat uw klanten makkelijk hun weg kunnen vinden in uw webshop en tevreden zijn met uw service. Tevreden klanten helpen u aan meer conversies en leveren een bijdrage aan uw groei. Zonder zorgen de toekomst in: daar werken we voor. Wilt u uw Magento-webshop uitbreiden met extensies?
Breid uw webshop uit met Magento-extensies
Breid uw webshop uit met extensies