Magento extensies

Magento extensies

Magento extensies om jouw webshop op maat te maken!

Wat zijn Magento extensies?

Extensies zijn uitbreidingen binnen Magento. Deze uitbreidingen zorgen voor extra functionaliteit en maken het mogelijk volledig de baas te zijn over uiterlijk en inhoud. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je team een notificatie krijgt wanneer een product niet meer op voorraad is of dat je klanten makkelijk een recensie kunnen achterlaten. Onze experts hebben jarenlange ervaring en zijn in staat Magento Marketplace te filteren, om zo tot een persoonlijk advies te komen.

Zelf gebouwd

Wij bouwen ook zelf Magento extensies! Wij willen onze klanten zo persoonlijk mogelijk behandelen en op maat gemaakt advies bieden: daarom zitten wij geregeld zelf achter de tekentafel. Zo maakten we een functie voor het instellen van een kredietmaximum voor B2B-klanten, inclusief prepaid betaalmogelijkheid en het instellen van automatische betaling met SEPA-machtigingen. Daarnaast implementeerden we een zoekfunctie voor Magento webshops op basis van spraakherkenning (VoiceCommerce) én integreerden we ERP-systemen en diverse boekhoudpakketten. Onze extensies zijn binnenkort zelfs te vinden in de Magento Marketplace.

Voordelen

Een webshop met (op maat gemaakte) extensies heeft een streepje voor. Ten eerste dragen extra functies bij aan een fijner gebruik voor jou als ondernemer, ten tweede zal een goed werkende webshop zorgen voor tevreden klanten en een hogere Net Promoter Score. Dit houdt in dat uw klanten makkelijk hun weg kunnen vinden in uw webshop en tevreden zijn met jouw service. Tevreden klanten helpen je aan meer conversies en leveren een bijdrage aan de groei van je bedrijf. Zonder zorgen de toekomst in: daar werken we voor. Wilt je je Magento webshop uitbreiden met extensies?