Je hebt je succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Magento Front-End

Magento front end-oplossingen voor een webshop die erbovenuit springt. Met 3WebApps heb je garantie op een snelle, veilige, toekomstvaste en hoogconverterende webshop!

 

Front end & back end: wat is dat eigenlijk?

Magento is het meest uitgebreide en toegepaste e-commerce-platform van Nederland. We maken onderscheid tussen de front end en de back end. Bij de front end hoort alles wat de lay-out aangaat: zie het als de buitenkant van een huis. De back end is het deel dat niet zichtbaar is voor de gebruiker, ook wel de ‘achterkant’ genoemd. Vaak specialiseren developers zich in een specifiek onderdeel van Magento: wij verzorgen zowel de front- als back end! Goed om te weten: sinds juni 2020 is Magento 1 End of LifeMigreren naar Magento 2 is noodzakelijk.

Ben je op zoek naar een mooie, snelle en converterende webshop? Dan hebben wij de specialisten in huis! Onze Magento-experts hebben ervaring met Magento, Bootstrap, Jquery en Javascript Frameworks (React en Angular) en kunnen het hele ontwikkelproces oppakken:

Magento front end: wat kan je ermee?

Waarom 3WebApps?

Wij bouwden al meer dan 100 Magento-webshops. Dit is beloond: sinds oktober 2020 zijn we Magento Partner (Adobe Solutions Partner Bronze). Wij zijn daardoor als eerste op de hoogte van nieuwe Magento-updates. Dit partnerschap geeft ons bovendien toegang tot Magento’s supportdesk, waardoor wij nét dat extra stukje service kunnen bieden aan onze klanten.

Is je bedrijf toe aan een next level-webshop, die het gewoon dóet? Wij bouwen, onderhouden en verbeteren Magento-webshops die erbovenuit springen! Wat je mag verwachten:

Onze cijfers

Samen met onze Magento-experts realiseren en onderhouden we al jarenlang Magento-webshops en Magento-extensies. In harde cijfers hebben wij (gebouwd):

0
Magento-experts
0
Magento webshops
0
Magento-extensies