Magento Front End

Magento front end oplossingen waardoor uw website er bovenuit springt!

Front end & back end

Magento is het meest uitgebreide en toegepaste ecommerce platform in Nederland. Vaak zie je dat developers zich specialiseren in een onderdeel van Magento. Over het algemeen verdeelt men Magento werk in front end en back end. Bij front-end hoort dus alles wat de layout aangaat. Voor back-end zie: Magento back end

Magento front end
Magento frontend

Magento front end mogelijkheden

Bent u op zoek naar een mooie, nette, responsive webshop? Dan hebben wij de specialisten voor u in huis! We zijn in staat om de website naar uw wensen aan te passen. Denk hierbij aan het wijzigen van de template, kleur, lettertypen, plaatsen waar de producten gepositioneerd zijn en nog vele andere mogelijkheden. Bij 3WebApps werken specialisten met jarenlange ervaring. Wij hebben onder andere ervaring met Bootstrap, Jquery en Javascript frameworks zoals React en Angular.

Samen met onze partner ShopTapp, bouwen wij uw progressive shopping app op iOS, Android en zelfs als Progressive Web Application (PWA). Gewoon gekoppeld aan uw Magento 1 of 2 shop, waarbij u uw back end gewoon kunt gebruiken. ShopTapp is gebouwd volgens het principe van Low coding, dus iedereen kan ermee werken!

Werkzaamheden

Om u een inzicht te geven van de mogelijkheden, volgen hier wat voorbeelden van de taken die wij verrichten.

Ten eerste zijn wij in staat om eenvoudige zaken in uw Magento template aan te passen, zoals kleur en lettertype, naar uw wens. Ten tweede kunnen wij eenvoudig uw menustructuren wijzigen en aanpassen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een verticaal/horizontaal menu met andere icoontjes? Wij helpen om uw template naar uw wens te veranderen!

Ook kunnen we front end werk verrichten voor bestaande Magento modules. Heeft u een module of extensie geïnstalleerd, maar bent u niet tevreden met de presentatie of zelfs niet over de werking van de extensie? Wij kunnen het voor u aanpassen, of u van advies voorzien over eventuele andere mogelijkheden om uw doelen te bereiken. Dit allemaal om te zorgen dat uw webshop de beste webshop wordt die u kunt wensen.

Dit is een greep uit enkele van de vele mogelijkheden om ons in te huren voor uw Magento frontend wensen. Er zijn nog vele andere taken die we kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden en onze manier van werken te bespreken.

Magento frontend tools