Magento koppelingen

Ben je op zoek naar Magento koppelingen jouw accounting- , PIM- of ERP-systeem? Bij ons zit je goed! Check hieronder onze mogelijkheden.

Wat zijn Magento koppelingen?

Koppelingen zijn uitbreidingen binnen Magento. Deze uitbreidingen zorgen voor extra functionaliteit en maken het mogelijk volledig de baas te zijn over uiterlijk en inhoud. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je team een notificatie krijgt wanneer een product niet meer op voorraad is of dat je klanten makkelijk een recensie kunnen achterlaten. Onze experts hebben jarenlange ervaring en zijn in staat Magento Marketplace te filteren, om zo tot een persoonlijk advies te komen.

Waarom Magento koppelingen?

Door Magento te koppelen met een accounting-, PIM- of ERP-systeem kan je:

SAP Magento koppeling

ERP

Met een ERP-systeem kunnen alle medewerkers voorraad- en productveranderingen uitvoeren via hetzelfde dataplatform. Ze kunnen ook gegevens bekijken die door andere afdelingen zijn ingevoerd om taken efficiënter uit te voeren.

SAP (spreek uit als ’S-A-P’) is een in Duitsland opgericht bedrijf dat een ERP-systeem heeft ontwikkeld. Wereldwijd is SAP een van de meest gebruikte ERP-systemen. Wanneer je al je producten in SAP (of een ander ERP-systeem) hebt staan, betekent dat nog niet dat ze automatisch in je Magento-webshop worden ingeladen. Anders gezegd: je (enorme) voorraad wordt op twee verschillende plekken gemanaged. Dit betekent dat voorraden automatisch worden beheerd in een ERP-systeem (en dat is top), maar niet worden bijgewerkt in je shop. Daarom doe je er slim aan om een op maat gemaakte SAP-koppeling te laten installeren.

> Alles over een SAP-Magento-koppeling

Akeneo Magento koppeling

PIM

Gecentraliseerd productgegevensbeheer doe je met een PIM-systeem. ‘PIM’ staat voor Product Information Management en zorgt ervoor dat je data in verschillende formaten op één plek kan beheren, waar we hier uitgebreid over schrijven. Een PIM-systeem kan een onderdeel zijn van een ERP-systeem (Enterprise Resource Planning). Dankzij een PIM-systeem kan in een ERP-systeem productinformatie worden ingeladen.

Akeneo is een Product Information Management (PIM)-tool. Hiermee kan productinformatie (zoals de prijs, afbeeldingen, voorraad en het materiaal) worden beheerd. Wanneer je als bedrijf een portfolio met heel veel verschillende producten beheert, die ook nog eens vaak verandert, heb je een PIM-tool nodig. Zeker wanneer je je producten in meerdere webshops verkoopt. Met een PIM-tool kan je alle productinformatie centraal beheren en blijft je webshop altijd up-to-date. Akeneo is partner van Magento en sluit daardoor goed aan bij ons werk als Magento experts.

> Alles over een Akeneo-Magento-koppeling

Accounting

3WebApps is partner van Dealer4Dealer en WebWinkelFacturen.nl. Als je de accounting van je webshop eenvoudig wilt beheren in / synchroniseren met Magento, is het een goed idee om eens na te denken over een koppeling. Door een koppeling kan je bijvoorbeeld je cijfers beheren in een snelle accountingsoftware zoals Exact, zonder dat je steeds handmatig data naar of vanuit Magento moet verplaatsen. Dit scheelt onwijs veel tijd!

Als partner van Dealer4Dealer bieden we een Exact-koppeling voor Magento 2 aan. Exact is een Cloud business software voor het mkb en hun accountants. Bij Exact kan je terecht voor de automatisering van financiële, boekhoud-, ERP-, HRM- en CRM-processen. Hierdoor heb je altijd inzicht in de belangrijkste cijfers van je bedrijf. Onze koppeling tussen Magento en Exact zorgt ervoor dat je financiële, boekhoudkundige en administratieve processen automatisch worden gesynchroniseerd tussen beide platformen.

Waarom 3WebApps?

Wij bouwden al meer dan 100 Magento-webshops. Dit is beloond: sinds oktober 2020 zijn we Magento Partner (Adobe Solutions Partner Bronze). Wij zijn daardoor als eerste op de hoogte van nieuwe Magento-updates. Dit partnerschap geeft ons bovendien toegang tot Magento’s supportdesk, waardoor wij nét dat extra stukje service kunnen bieden aan onze klanten.

Is je bedrijf toe aan een next level-webshop, die het gewoon dóet? Wij bouwen, onderhouden en verbeteren Magento-webshops die erbovenuit springen! Wat je mag verwachten:

Portfolio

Al meer dan 100 bedrijven hebben een Magento webshop laten maken door 3WebApps! Bekijk ons hele portfolio.

Magento webshop idee
DaglichtDirect
Magento webshop inspiratie
Gröninger
Magento 2 voorbeeld webshop
Planet Caoutchouc
Versvoer

Heb je een vraag over Magento koppelingen?

Of wil je weten wat een Magento webshop kost? Hoe wij vorm kunnen geven aan jouw project? Of ben je benieuwd naar een migratie naar Magento 2? Bel ons of vul het formulier hieronder in!

0
Magento-experts
0
Magento webshops
0
Magento-extensies

Diensten

Laat je webshop bouwen door een Magento partner

"Met 3WebApps heb je garantie op een snelle, veilige, toekomstvaste en hoogconverterende webshop!"