Partners

Ons team bouwt, verbetert en onderhoudt Magento 2 webshops en zorgt voor de migratie van Magento 1 naar Magento 2. Wij bouwden al meer dan 100 Magento-webshops en dit is beloond: sinds oktober 2020 zijn we officieel Magento Partner (Adobe Solutions Partner Bronze). Dit houdt in dat wij als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste Magento-updates.Dit partnerschap geeft ons bovendien toegang tot Magento’s supportdesk, waardoor wij nét dat extra stukje service kunnen bieden aan onze klanten. 

Als Magento partner helpen wij verkopers bij het realiseren van fantastische klantervaringen. Wij zijn proactief, creatief, nieuwsgierig en ambitieus.

Onze partners

Magento is een open source e-commerce software waarmee je webshops kunt bouwen. Magento is onderdeel van Adobe en het meest gebruikte eCommerceplatform in Nederland. Inmiddels zijn we aangekomen bij Magento 2. Een Magento webshop bouwen doen wij als geen ander.Migratie van Magento 1 naar Magento 2 zijn een veel voorkomend type project. Daarbij zorgen we dat alle relevante data, zoals orders, producten en informatie, uit de ‘oude’ Magento 1 shop wordt gehaald en in Magento 2 wordt ingebracht. Magento 1 is sinds juni 2020 End of Life, Magento 2 neemt over.

“Magento Solution partners hebben een sterke kennis van het Magento-platform en van eCommerce, een uitgebreide hoeveelheid aan ontwerp-, ontwikkelings-, integratie-, en marketingvaardigheden, evenals een record van succesvolle Magento-implementaties. Magento Solution Partners zijn design-en eCommerce-experts, maar bovenal zijn het Magento-specialisten die kunnen helpen om grootsheid in de eCommerce te bereiken.” 

Is je bedrijf toe aan een next level-webshop, die het gewoon dóet?  Wij bouwen, onderhouden en verbeteren Magento-webshops die erbovenuit springen!

Voordelen Magento 2

Waarom 3WebApps?

Wij bouwden al meer dan 100 Magento-webshops. Dit is beloond: sinds oktober 2020 zijn we Magento Partner (Adobe Solutions Partner Bronze). Wij zijn daardoor als eerste op de hoogte van nieuwe Magento-updates. Dit partnerschap geeft ons bovendien toegang tot Magento’s supportdesk, waardoor wij nét dat extra stukje service kunnen bieden aan onze klanten.

Is je bedrijf toe aan een next level-webshop, die het gewoon dóet? Wij bouwen, onderhouden en verbeteren Magento-webshops die erbovenuit springen! Wat je mag verwachten:

Portfolio

Al meer dan 100 bedrijven hebben een Magento webshop laten maken door 3WebApps! Bekijk ons hele portfolio.

Magento webshop idee
DaglichtDirect
Magento webshop inspiratie
Gröninger
Magento 2 voorbeeld webshop
Planet Caoutchouc
Versvoer

Heb je een vraag?

Wil je weten wat een Magento webshop kost? Hoe wij vorm kunnen geven aan jouw project? Of ben je benieuwd naar een migratie naar Magento 2? Bel ons of vul het formulier hieronder in!

0
Magento-experts
0
Magento webshops
0
Magento-extensies

Diensten

Laat je webshop bouwen door een Magento partner

"Met 3WebApps heb je garantie op een snelle, veilige, toekomstvaste en hoogconverterende webshop!"