Partner: Webwinkelkeur

Bij 3WebApps doen we ons best voor een hygiënische online winkelomgeving. Online shoppen doe je het veiligst bij webshops met een keurmerk. Webwinkelkeur verstrekt een dergelijk keurmerk aan webshops die voldoen aan een strenge controle. Wil jij de betrouwbaarheid van je webshop verhogen? Dan zit je bij Webwinkelkeur goed. Door de combinatie van de (juridische) keuring en reviews van je klanten, ontstaat een compleet beeld over de betrouwbaarheid van je webwinkel. Dit verhoogt vertrouwen in je webwinkel en daarmee de omzet.

Juridische zekerheid
Een keurmerk wordt toegekend na een strenge doch rechtvaardige, juridische controle. Als aangesloten webshop heb je een duidelijk overzicht van gratis juridische documenten en voorkom je boetes.

Tevreden klanten zijn de beste verkoper
Webwinkelkeur biedt verschillende widgets aan die je op je webshop kan plaatsen. Hierdoor worden reviews interactief en sterbeoordelingen weergeven en weten bezoekers direct dat ze bij jou goed zitten. En wanneer klanten iets bij je hebben gekocht, kan je door Webwinkelkeur automatisch een verzoek voor het schrijven van een review uitsturen. Handig!

Webwinkelkeurpartner