Magento 2 webshop beheer

Je hebt al een Magento webshop en bent op zoek naar een nieuwe agency. 3WebApps bouwt, onderhoudt en managed Magento webshops voor elke branche. Een Magento webshop bestaat uit een frontend en een backend.

Onze aanpak

Kennismaking

Met onze webshopervaring en jouw zakelijk inzicht maken we een inschatting van de kosten en baten van jouw webshop. Je krijgt een vast contactpersoon die je begeleidt bij het hele overname- en onderhoudsproces.

Toegang & testen

Om jouw webshop onder ons beheer te krijgen, hebben we toegang nodig tot de server en sourcecode (GitHub). Onze inhouse tester neemt de webshop onder handen om te kijken wat de functionele stand is. Aandachtspunten verwerken we in tickets. Je krijgt toegang tot ons Ticket Management Systeem (Jira), zodat je controle en inzicht houdt over het proces.

Aan de slag!

Nadat je de koers voor de Magento overstap hebt bepaald, gaat ons team van Magento experts aan de slag met de tickets. Als gewenst worden het design, content,functionaliteiten, producten, orders en klanten overgezet. Hierbij houden we uiteraard de SEO-waarde intact.

Staging testfase

Ons testteam gaat aan de slag om de functionaliteit van jouw nieuwe webshop te testen. Zijn er nog aandachtspunten? Dan hebben we nu de mogelijkheid om hiernaar te kijken en oplossingen aan te dragen. 

Livegang & beheerfase

Als de overname is geslaagd en alle aanpassingen goed werken, gaat je webshop live. We blijven je op basis van onze heldere Service Level Agreement (SLA) steunen met onze supersupport.

Onze Service Level Agreements

Onze Service lLvel Agreements

Basic

€ 620

Advanced

€ 749

Meer weten over een Magento webshop laten maken?

Magento webshop laten overzetten
Jako Sportkleding, een van onze Magento 2 cases

Niet gevonden wat je zocht?