Je hebt je succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief!

User experience

De ervaring van de gebruiker is voor iedere website ontzettend belangrijk. Het doel van een website is om aan de verwachtingen en wensen van de bezoeker te voldoen. Door middel van feedback van onze Magento experts weet jij waar je op moet letten voor een hoge klanttevredenheid op de website.

3Webapps biedt verschillende SuteScan- en ConocurrentieScan-pakketten aan om jouw website helemaal te optimaliseren en te voorzien van uitgebreid advies. Onder andere de user experience komt in deze analyse aan bod en zo wordt de gigantische taak van herschrijven, herstructureren en analyseren uit handen genomen.

Onze pakketten

Webshop optimalisatie in Den Haag

Basic SiteScan

Advanced SiteScan

Advanced SiteScan

Concurrentieanalyse webshop

ConcurrentieScan

We vormen eerst zélf een onbevooroordeeld beeld van jouw webshop. Wat zijn de eerste dingen die ons opvallen? Wat gaat goed en wat kan beter? Tijdens het voorgesprek (Stap 2) bespreken we onze bevindingen.

Nadat we een eerste indruk van jouw webshop hebben gekregen, bespreken we met jou de stand van zaken. Samen bepalen we waar de focus tijdens de scan op moet liggen, zodat we efficiënt te werk kunnen gaan. Belangrijk: we ook bepalen of je een SiteScan of ConcurrentieScan nodig hebt!

Nu gaat het echte werk beginnen. Onze marketing- en testafdeling gaat aan de slag met jouw webshop. Afhankelijk van welke scan je hebt gekozen, doen we een paginasnelheidscheck, testen we de UX (User Experience), leveren we SEO-proof copywriting aan, doen we een concurrentieanalyse en stellen we een concrete actielijst op. Na het lezen van ons rapport weet je direct wat de stand van zaken is, wat er moet gebeuren en hoe je dat aanpakt.

Tijdens deze laatste evaluatieronde bespreken we de resultaten van de SiteScan of ConcurrentieScan. We hebben een gratis concrete actielijst voor je gemaakt, zodat je precies weet wat je te doen staan.

Die keuze is aan jou. We helpen je graag verder met het oppakken van de actielijst, maar je mag zeker ook besluiten zelf aan de slag te gaan.

Hoe gaan we te werk?

Waarom 3WebApps?

Wij bouwden al meer dan 100 Magento-webshops. Dit is beloond: sinds oktober 2020 zijn we Magento Partner (Adobe Solutions Partner Bronze). Wij zijn daardoor als eerste op de hoogte van nieuwe Magento-updates. Dit partnerschap geeft ons bovendien toegang tot Magento’s supportdesk, waardoor wij nét dat extra stukje service kunnen bieden aan onze klanten.

Is je bedrijf toe aan een next level-webshop, die het gewoon dóet? Wij bouwen, onderhouden en verbeteren Magento-webshops die erbovenuit springen! Wat je mag verwachten:

Onze cijfers

Samen met onze Magento-experts realiseren en onderhouden we al jarenlang Magento-webshops en Magento-extensies. In harde cijfers hebben wij (gebouwd):

0
Magento-experts
0
Magento webshops
0
Magento-extensies