Bij 3WebApps nemen we regelmatig stagiaires aan. Niet alleen zodat zij werkervaring kunnen opdoen, maar ook vanwege hun frisse blik. Middenin het leerproces komen ze namelijk vaak met goede ideeën. Geen wonder dat er inmiddels al een aantal bij ons zijn aangesteld als medewerker. Maar wie zijn ze eigenlijk, ‘de stagiaires’? Een kijkje achter de schermen bij onze developers in spé! Vandaag: Alperen.

Hi Alperen! Kun jij jezelf in het kort voorstellen?

Hi! Ik ben Alperen Yavuz, 24 jaar. Ik studeer software engineering aan de Haagse Hogeschool en woon in Den Haag. Ik ben op dit moment bezig met afstuderen en denk dat ik bij het juiste adres ben. Gezien het feit dat 3WebApps eerder veel afstudeerders heeft gehad met dezelfde studie, heb ik de mogelijkheid om advies op maat te krijgen tijdens mijn afstudeertraject. Daarnaast heb ik altijd al interesse gehad in PHP en daar was ik ook vaak mee bezig. Bij 3WebApps krijg ik de mogelijkheid om te werken met PHP. Mijn studie is vooral gericht op back-end, maar het maken van designs is altijd al mijn hobby geweest. 3WebApps biedt mij ook de mogelijkheid om te werken aan front-end. Naast mijn stage vind ik het erg leuk om in beweging te zijn. Ik ga 5x per week naar de sportschool en elke woensdagavond heb ik zaalvoetbal. 

Wat is je lievelingslunch?
Een lunch met een enorme hoeveelheid eiwit. 

Wat is je droomvakantiebestemming
Ik heb geen droomvakantiebestemmig, maar ik heb wel een doel. Ik wil heel Europa zien en alle steden in Turkije bezocht hebben. 

Hoeveel kopjes koffie drink je per dag?
Als ik ook thee heb gedronken 1. Zo niet, dan 2. 

Stel: je bent jarig en we zijn weer op kantoor. Wat deel je dan uit?
Baklava. Erg ongezond.. maar ja 1 keertje kan geen kwaad. Toch?

Wat zou je de komende tijd nog willen leren?
Het liefst alles op het gebied van software engineering. In de toekomst zou ik graag meer willen weten over mobile app development.