Partner van Twinkle100

Wij zijn voor het derde jaar op rij partner van Twinkle100: hét overzicht over e-commerce in Nederland. E-commerce vaktitel Twinkle rangschikt ieder jaar de Nederlandse online verkopers naar omzet. De 14e editie van de Twinkle100 is op 14 oktober gelanceerd en wij hebben hier uiteraard ons steentje aan bijgedragen! Hier kun je leren wat topverkopers zijn, wat ze doen en waar ze vandaan komen. Wat is nou die succesformule?

Als partner brengen we de hostingpartijen, e-commerceplatformen en contentmanagementsystemen van de 250 beste webshops in Nederland in kaart. Hiervoor gebruiken wij BuildWith, een tool waarmee we informatie van websites op kunnen vragen. Hierbij kun je denken aan widgets, analytic-tools, taal en frameworks waarop een webshop draait.

Als erkende Magento Certified Solution-partner zijn wij specialist in e-commercesoftware Meganto. Dit is een open source e-commerce software waarmee je webshops kunt bouwen. Magento maakt onderdeel uit van Adobe en het is het meest gebruikte e-commerceplatform in Nederland.

Wil jij weten wie Nederlands online topverkopers zijn? Wie er allemaal op Magento draaien? Welke ontwikkelingen ze doormaken? En hoe ze hun succes voor elkaar krijgen? Bestel dan de nieuwe Twinkle100!

Bestel nu!