Cyber security

Je bedrijf is zo sterk als de zwakste security schakel. Bij 3WebApps werken we met de hoogste kwaliteitsstandaarden voor IT beveiliging. Met een arsenaal aan technieken waken wij over de digitale veiligheid van je shop. Ons team van e-commerce professionals hebben jarenlange ervaring met het veilig bouwen én houden van webshops. In alle rust je bedrijf runnen, wetende dat het met de online security goed zit? Dan moet je bij ons zijn. Check op deze pagina op welke manieren wij jou kunnen ontzorgen.

Pentest

Pentest

Vanaf 2250.-

Met een pentest onderzoeken we de kwetsbaarheden van jouw webshop. We proberen op een legale, realistische manier binnen te komen. Uiteraard spreken we duidelijke parameters met jou af en zullen we nooit echte schade aanbrengen.

Workshop online security

Workshop op locatie

Vanaf 750.-

Onze e-commerce professionals komen graag op locatie langs om jouw team meer te vertellen over online security. Dankzij deze interactieve workshop kunnen jullie direct een betere online security integreren.

Phishing test

Cyberweerbaarheidstest

Vanaf 500.-

Reageert jouw team wel adequaat op hackpogingen? Denk hierbij bijvoorbeeld aan phishing emails of telefoontjes, waarbij hackers zich voordoen als een betrouwbare partij om zo achter gevoelige informatie te komen.

Online security audit

Security rapport

Vanaf 3000.-

Ben je benieuwd hoe het is gesteld met de online security van jouw webshop? Een security rapport geeft een robuuste 0-meting of second opinion over de stand van zaken, zodat jij je bedrijf veilig kan houden.

Source code review

Source code review

Vanaf 1500.-

We nemen de source code van je webshop helemaal onder de loep. Is deze correct en efficiënt gebouwd? Zijn er conflicten die opgelost moeten worden? En is jouw webshop wel echt helemaal dicht?

Webshop gehackt

Noodhulp

Vanaf 130.- per uur, eerste uur gratis

Je webshop is gehackt en je hebt direct hulp nodig. Het belangrijkste: ga niet mee in de eisen van de hacker, maar neem zo snel mogelijk contact met ons op. Wij beoordelen de situatie en doen wat we kunnen om het probleem op te lossen.

Interesse in een van onze cyber security diensten?

Bel ons op 085 – 0123400

Of stuur ons een berichtje:

Magento security agency

Alvast zelf aan de slag

Klantgegevens opschonen

Van tijd tot tijd je klantgegevenslijst eens goed doorspitten en opschonen helpt je niet alleen jouw backend overzichtelijk te houden, maar ook dat hackers minder gegevens in handen krijgen, mócht het een keer misgaan. Natuurlijk wil je niet teveel snoeien in je klantenbestand. Maar zitten er bijvoorbeeld veel klanten tussen die toch al hebben aangegeven geen mails te willen ontvangen? Dan zijn dit goede voorbeelden van contacten om op te schonen.

Maak back-ups

Mocht het een hacker gelukt zijn in te breken, dan kan hij belangrijke bestanden kopiëren en wissen. Vervolgens kan hij met deze gestolen informatie van alles doen, bijvoorbeeld de eigenaar chanteren. Dit voorkom je door back-ups te (laten) maken van webshopdata. Zo kan je webshop na een aanval snel weer worden hersteld. Voor het activeren van een back-up gebruik je een failover-systeem.

Tweefactorauthenticatie instellen

Tweefactorauthenticatie zorgt ervoor dat je accounts met nog een extra laag zijn beveiligd. Om dan te kunnen inloggen , moet je niet alleen het juiste wachtwoord opgeven, maar óók een code die je via een app op een ander apparaat binnenkrijgt. Op deze manier kan alleen worden ingelogd met het juiste wachtwoord én toegang tot de app. Het instellen van tweefactorauthenticatie kan bij veel software aan de hand van Google Tweestapsverificatie.

Onze andere diensten