Detachering

Magento Developers inhuren naar uw wensen

Magento developer inhuren

Heeft u niet de mensen, maar wel de wensen? Bij ons kunt u een Magento developer inhuren. Deze developer is expert op het gebied van Magento. U haalt de kennis binnen die u nodig heeft om uw wensen in vervulling te laten komen.

Bent u geïnteresseerd? Wij luisteren graag naar uw wensen en we nemen hier graag de tijd voor! U kunt hier contact met ons opnemen. Zodra u contact met ons opgenomen heeft, zullen we gezamenlijk een detacherings- of projectvoorstel uitwerken.

Magento developer inhuren
Magento developer inhuren

Werkzaamheden

U kunt ons inschakelen voor de uitvoering van specifieke taken.

3Webapps heeft front-end en back-end specialisten. Met front-end bedoelen wij de look&feel van uw website, en de ervaring van uw klant in uw Magento webshop. Verder verrichten wij ook Back-end werkzaamheden. Denk hierbij aan ‘de onderwaterhandelingen’ die nodig zijn om uw webshop zo goed mogelijk te laten werken.

3Webapps werknemers hebben verschillende skills en zijn breed inzetbaar. Javascript (bijv. Angular), PHP (bijv. Symfony, Yii), SIP/VoIP, Magento 1 naar 2 migraties en nog veel meer. Door deze expertises huurt u bij ons altijd een direct inzetbare Magento developer.

Wij werken ook veel samen met bedrijven die ons kennisgebied delen. We starten dan een samenwerking om er gezamenlijk voor te zorgen dat u meer klanten krijgt. Hierdoor zult uw bedrijf ook doorgroeien. Onder meer werken wij met/voor: TamTam (Dept), Symfony (United), Kega, SupportDesk en Sharewire.

Onze projecten kennen verschillende vormen. Wij zijn flexibel en denk met u mee, waardoor we ons aanpassen aan uw organisatie. Dus bent u op zoek naar een goede Magento developer? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.